STAJLIŠ DVOJAC

Svi su pali u drugi plan: Slavna mama i kći pomele konkurenciju na crvenom tepihu

18.08.2021 u 10:27

Bionic
Reading

Nico Parker, 16- godišnja kći britanske glumice Thandie Newton, poput poznate mame posljednjih godina gradi uspješnu karijeru u Hollywoodu. Mlađahna Parker osigurala si je ulogu u novom znanstveno- fantastičnom filmu 'Reminiscence' na čijoj je svečanoj premijeri u Los Angelesu ukrala svu pozornost s 48-godišnjom majkom

Glumica Thandie Newton poznata je po osebujnom modnom stilu kojeg rado ističe na crvenom tepihu, a zahvaljujući njemu već dugi niz godina slovi za jednu od najbolje odjevenih dama u svijetu Hollywooda.

Da jabuka ne pada daleko od stabla, dokaz je njezina 16- godišnja nasljednica koja ju vjerno prati, kako u modnom smislu tako i po pitanju glumačke karijere.

  • +7
Thandie Newton i Nico Parker Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zahjvaljujući premijeri filma 'Reminiscence', a u kojoj ima jednu od glavnih uloga, 16- godišnja Nico Parker plijenila je posebnu pozornost na crvenom tepihu u Los Angelesu na kojem joj je društvo pravila slavna mama.

Stajliš dvojac ukrao je svu pozornost zahvaljujući efektnim kreacijama s potpisom talijanske modne kuće Versace. I dok je mlađahna Nico osvanula u plavoj haljini zanimljivog uzorka te s najlonkama identičnog dizajna, njezina majka odlučila se za sjajnu žutu haljinu na jedno rame s detaljem rukava nalik plaštu.