atraktivna novinarka

U zavodljivoj pozi: Fani Stipković pokazala novu frizuru

08.04.2023 u 09:10

Bionic
Reading

Proljeće je idealno vrijeme za promjene, a jedna od manjih promjena koja može donijeti veliko veselje je osvježenje imidža, kose. Novinarka i voditeljica s meksičkom adresom drži se toga

Fani Stipković u vrijeme svojih studentskih dana uspješno 'brodila' modnim vodama, a od samih početaka karijere plijenila pažnju uvijek odličnim izgledom, zahvaljujući kojem je nosila sve važne revije.

Premda je davno odavno iselila iz Hrvatske, i dalje plijeni pažnju domaće javnosti zanimljivim fotkama na Instagramu. Do danas se nije puno promijenila, a jedino što se mijenja je njezina frizura. Vidjeli smo je u raznim isfeniranim varijantama, a sad je osvanula fotografija na kojoj ima šiške. Osvježenje na svojoj kosi je pokazala u zavodljivoj pozi s glavom blago naslonjenom na prozor, uz sanjivi pogled u kameru, a pozirala je u vatreno crvenoj haljini na preklop u gornjem dijelu s naglašenim dekolteom.

Podsjetimo, Fani se nedavno sa zaručnikom Fernandom Hierrom preselila u Meksiko budući da je on postao sportski direktor nogometnog kluba Chivas. Par živi u Guadalajari. Ondje je odmah u dom primila preslatkog psića kojeg je također ponovo pokazala na Instagramu.

  • +4
Fani Stipković Izvor: Profimedia / Autor: Eduardo Dieguez/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Riječ je o preslatkom dvobojnom štencu meksičke pasmine čivava, a ako je suditi po onome što je stavila na njegovu fotografiju, nazvala ga je Chi. U travnju prošle godine emotivnom objavom se oprostila od kujice Sauri. 'Bez tebe nikada ne bih izdržala ostanak u Madridu, ali u tebi, mojoj najboljoj prijateljici, bebi, obitelji, društvu, imala sam sve i kad nisam imala ništa', poručila je Fani tada u objavi.