iznenađenje navijačima

Stiglo pojačanje 'bilima': Mirta Šurjak u novoj ulozi u svom omiljenom klubu

16.06.2020 u 09:50

Bionic
Reading

Nakon što su se talijanski mediji raspisali o našoj atraktivnoj voditeljici i ulozi u spotu njihovog pjevača, omiljena sportska novinarka dobila je novi angažman. Da bi navijačima domaće utakmice učinio što zanimljivijima, Hajduk je nakon nastavka prvenstva uveo jedan novitet, a to je Hajduk Digital Live. Riječ je o emisiji u kojoj voditelji ugošćuju stručne komentatore, trenere klubova koji su igrali te igrače koju će voditi upravo ona

'Hajduk Digital Live će u utorak u uvertiri utakmice protiv Varaždina početi u 17:45 sati. Voditeljica će od sutrašnjeg javljanja uživo s Poljuda biti Mirta Šurjak, a imat će i gosta stručnog komentatora Vika Lalića (tu je ulogu u prvoj emisiji odradio Ivan Gudelj)', stoji na stranicama kluba. Podsjetimo, Lalić je bivši prvotimac, trener i skaut HNK Hajduk, danas ulogu skauta obavlja u praškoj Slaviji.

Prvo izdanje novog Hajdukovog projekta navijači splitskog kluba mogli su vidjeti kad je na Poljudu gostovao Inter, a emisiju je vodio Frane Gregurević, kojeg je zamijenila HRT-ova voditeljica.

View this post on Instagram

Are you ready for the win??🔴🔵 #gazimodalje

A post shared by Mirta Šurjak (@mirta.surjak1) on

Mnogima je poznato kako je Mirta strastvena navijačica Hajduka koja ne propušta bodriti svoj klub i isticati koliko ga voli. Po mnogim mišljenjima je jedno od najljepših televizijski lica, a nazivaju je i 'hrvatska Diletta Leotta'.

'Ne volim vulgarno odjevene žene, odjevene neprimjereno svojim godinama i tjelesnoj građi. Ne volim kad su žene previše našminkane, s puno pudera, umjetnim trepavicama, obrvama, a najgore od svega je to kad nisu dame po ponašanju i rječniku. Volim kad je žena dostojanstvena, kad sa stilom nosi svoje godine, bez obzira ima li 22 ili 82, bez obzira je li imućna ili nije. Ima jedna lijepa poslovica o starenju - možete ostarjeti kao krpa ili kao spomenik', ispričala je Mirta ranije za tportal.