LIJEPE VIJESTI

Stigla je beba: U zagrebačkoj bolnici rodila Lana Jurčević

29.11.2023 u 11:00

Bionic
Reading

Nakon što je većinu trudnoće, zbog komplikacija, morala preležati u bolnici, Lana Jurčević i njezin partner Filip Kratofil napokon mogu odahnuti, budući da je pjevačica u zagrebačkoj Petrovoj bolnici rodila njihovo prvo dijete

Kako doznaje magazin Story, pjevačica Lana Jurčević rodila je svoje prvo dijete i to u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

Nakon komplikacija, koje je doživjela s prvom trudnoćom i zbog koje je većinu morala preležati u bolnici, za Lanu i njezinog partnera Filipa Kratofila, ljepše vijesti nije moglo biti.

Podsjetimo, da je zagrebačka pjevačica trudna objavila je sama 16. ožujka ove godine na svom službenom Instagram profilu. Tada je pokazala suze radosnice i trenutak kada se na testu za trudnoću pokazao drugi plusić i potvrdio toliko željenu trudnoću.

No, suze sreće uskoro su zamijenile one tuge i straha nakon što je došlo do komplikacija u trudnoći. Kako je sama otkrila, ponovno na Instagramu i to tek kada je 50 dana nakon što je završila u bolnici smogla snage za to, zbog komplikacija je morala primiti 70 doza antibiotika i 40 dana provesti na strogom mirovanju u bolnici.

Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Dogodovštine iz bolnice rado je dijelila na svom Instagramu, a sada svi željno iščekuju da upravo tamo otkrije spol, ali i ime bebice, kao i da se pohvali kojom sličicom nakon ostvarenja svog životnog sna!