sve je raznježila

Lana Jurčević u novom javljanju iz bolnice otkrila dirljiv trenutak

20.10.2023 u 11:49

Bionic
Reading

Pjevačica i uspješna poduzetnica zbog problema u trudnoći, bila je prisiljena otići u bolnicu. Sve ružno je iza nje, stigli su ljepši dani, a sada je u 31. tjednu

Od kad je u kolovozu hospitalizirana, Lana Jurčević redovito objavljuje fotografije i videa u kojima govori kako se osjeća. Sada je sve razveselila novim javljanjem i snimkom svog trudničkog trbuha u kojem se razvija njezina prva beba.

'Najdraži dio dana i noći. Nešto što svaki dan čekam i iščekujem da osjetim. Te nogice, glavicu, ručice, guzu, šta god da se gnijezdi vamo - tamo', napisala je pjevačica. U komentarima, replicirajući na poruku svog prijatelja Luke Nižetića našalila se i poručila: 'Šteta što ne mozeš ovo doživjeti, nešto najljepše! I još kad čuješ srce, uh...'.

To što je Lana odlučila javno progovoriti o svojoj rizičnoj trudnoći, probudilo je hrabrost kod mnogih žena koje je prate da podijele svoja iskustva o kojima su izbjegavale pričati. Podsjetimo, pjevačica čeka dijete s Filipom Kratofilom, a sretnu vijest o trudnoći obznanila je krajem srpnja na društvenim mrežama.

  • +3
Lana Jurčević Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic