dramatična poruka

Lana Jurčević: 'Trebalo mi je više od 50 dana da skupim snage da pustim ovo van i ogolim se'

31.08.2023 u 13:19

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica i uspješna poduzetnica nedavno je otkrila najsretnije vijesti, ali odmah potom je zabrinula obožavatelje fotografijom iz bolničke sobe. Sada se ponovo oglasila i u poduljoj objavi na Instagramu objasnila što se događalo u proteklom razdoblju

'Ovo je početak kraja – bila je rečenica doktora dok smo sjedili na odjelu hitne na kojoj sam završila tog ‘nesretnog’ petka', započela je objavu Lana Jurčević koja s poduzetnikom Filipom Kratofilom čeka prvo dijete.

'Znam kako zvuči… i nama su se ‘odsjekle noge’ u tom trenutku, ali ne bih htjela da ovo bude neka tužna priča, već priča u kojoj možemo birati put kojim ćemo ići: kako u neizvjesnosti, s ne tako optimističnim prognozama i u stvarima nad kojima nemamo kontrolu ipak možemo pronaći onu neku nadu i svjetlo, za koje je dovoljno da ij ponekad vidiš samo TI. I tako ide dan po dan, sat po sat, minutu po minutu. I sve prepustiš Onom Gore', nastavlja pjevačica.

'Neka ova priča bude posvećena svim ženama od kojih su me dijelili samo zidovi i pokoji bolnički krevet, svim onim ženama koje su tu bile i prije i bit će nakon mene, svim ženama koje prolaze toliko toga, a da o tome ne znamo ništa, da ih ne vidimo i ne čujemo nigdje jer, hej, o tome se ‘ne priča’ – to se ne dijeli sa svijetom, to je toliko bolno i osjetljivo da to skrivaš samo za sebe i možda svoj najuži krug ljudi, ako i to…

Te žene ne srećemo nasmijane na ulicama i oko sebe, ne gledamo njihove savršene trudničke slike na društvenim mrežama… Neka ova priča bude posvećena svim lavicama koje se svaki dan bore za svoje bebe, na ovaj ili onaj način, za sve žene i parove koji se bore s tim da postanu roditelji… Ponekad osjećam da mi Bog 'servira' neke situacije kroz koje moram proći da bih negdje nekim ljudima, ovaj put možda ženama, dala nadu koju imam i ja i koju ne gubim ni u jednom trenutku. Da im možda pružim utjehu', piše Lana.

  • +4
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Ruku podrške. Makar iz daljine. Ima nas… i lakše je kad te netko razumije, kad znaš da nisi sam u tome svemu. Možda je i ovo neka lekcija meni, da preispitam svoje prioritete, život, razmišljanje… I vjerujte – itekako jesam. Vjerujte da sam zahvalna i za ovo što se dogodilo, a još zahvalnija jer sam još u ‘jednom komadu’, jer još uvijek to malo srčeko kuca u meni… Priznajem, trebalo mi je više od 50 dana da skupim snage i hrabrosti da pustim ovo van i ogolim se. Da, primila sam više od 70 doza antibiotika, ‘milijun’ pikanja u vene koje više nisu imale ‘snage’, krvarenje, komplikacije, gomila neizvjesnosti… ali sve će to jednom biti zaboravljeno… Nadam se ipak – za neki viši smisao', završila je objavu pjevačica.

DŽENIN KABINET ČUDA

Lana Jurčević nije krila ponos zbog svoje tete: Poznati pohrlili na izložbu legendarne Dženise Pecotić

Pogledaj galeriju