veliko slavlje

Stefan Milenković dobio sina, na svijet stigao maleni Nikola

01.05.2020 u 12:37

Bionic
Reading

Proslavljeni violinist i njegova supruga Gorica Grozdanić prije nekoliko dana postali su roditelji dječaka, a sretnu vijest fanovi su doznali preko društvenih mreža. Ponosni tata otkrio je da je nasljednik stalno gladan, čime je nasmijao svoje pratitelje

'Upoznajte Nikolu Milenkovića! Rođen 25. travnja 2020 u 8:30 ujutro. On i mama su odlično. A on je stalno gladan', otkrio je Stefan Milenković pored dvije fotografije a na jednoj od njih ponosno i s osmjehom na licu u rukama drži svog sinčića.

Stefan Milenković je u braku s gitaristicom podrijetlom iz Banja Luke, Goricom Groznanović od 2014. godine, a vjenčali su se poslije pet godina zabavljanja, u strogoj tajnosti. Umjesto veselja, izabrali su najintimniju verziju ovog čina. Sudbonosno 'da' izgovorili su na Floridi. Prije braka sa Goricom bio u šestogodišnjem braku s čelisticom Ani Aznavorian.

'Mene nikad u životu nije zanimalo da budem poznat, nije mi to padalo na pamet, mada je sastavni dio cijele moje karijere. S time da je sada percepcija slave dosta pogrešna. Ljudi su više zainteresirani da budu slavni nego da budu dobri u nečemu, a idealno je biti poznat zato što si u nečemu dobar. Barem sam ja tako odgojen. Sama slava me nije zanimala i roditelji su me štitili od tog svijeta', ispričao je u razgovoru za tportal.