SURVIVOR

Stanija optužuje Aleks da namješta borbe

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Stanija smatra da Aleks u borbi za imunitet namjerno nije rekla da je Neven našao jastuk koji su tražili u pijesku pa je baš zbog toga njegovo pleme na kraju pobijedilo

Nakon što se izolirala od svih Aleksandra se napokon počela ponašati kao dio ekipe i to se svima svidjelo, čak je izjavila da se želi boriti. U plemenu Matambo bili su presretni jer su konačno mogli pušiti. Cigaretu su smotali od kokosa kao što su im pokazali domoroci.

'Što je to? Od čega je ta cigara' ispitivala je Maja Lena, a drugi su joj odgovorili da nema izbora ako želi pušiti. Zbog pobjede u borbi, dobili su i hranu pa su fino večerali.

Stanija je sjela s dečkima oko vatre i tračala ostale djevojke u 'Survivoru'. Rekla je da su u borbama sve jako slabe i loše.

Na otoku odbačenih borile su se Mia i Jelena. Ona koja pobijedi moći će se vratiti u pleme u koje želi. Morale su držati totem na štapu te nakon nekog vremena dodavati novi štap na prethodni, tko dulje izdrži je pobjednik. Pobijedila je Jelena. Cure su dobile pilu i krumpir nakon borbe.
'Samu sebe sam ponovno iznenadila sa svojim fizičkim mogućnostima, mislila sam da sam puno slabija', rekla je Mia nakon borbe, a Jelena je rekla da se osjećala kao da je u kineskom cirkusu.
U borbi za imunitet članovi plemena morali su pronaći jastuk koji je bio zakopan u pijesku. Kad su ga pronašli morali su s njime otrčati do određene točke, a da im ga suprotno pleme ne oduzme. Pobijedio je Matambo. Potom je Aleks krenula u potragu za tajnim imunitetom za pleme Matambo, no uspjela ga pronaći.

Dok Aleks nije bilo, Stanija je rekla da je ova namjerno popustila Nevenu i da su zbog nje izgubili u borbi za imunitet.

'Nije ni glas pustila kad je vidjela da je izvadio jastuk iz pijeska', rekla je Stanija te dodala da za poraz u borbi krivi isključivo Aleks.

Nakon toga su Stanija i ostale cure u plemenu Boruka napale dečke zato što se stalno odvajaju od njih. Oni su im rekli da se ne bune jer ionako pojedu više od njih, a slabije su.

'Imate višak vremena za razmišljanje pa smišljate gluposti', rekao im je Milan.

Na otoku odbačenih Jelena i Mia skupljale su drvo za ogrjev i sređivale si nastambu. Mia je uvjerena da se super slažu, no Jelena je rekla da s njom vježba toleranciju jer je Mia prevelika diva.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi