slatko iščekivanje

Sretni tata: Pedro Soltz pokazuje kako raste trudnički trbuščić supruge Iris

03.03.2023 u 13:26

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih domaćih manekenskih parova, čekaju drugo dijete. U međuvremenu svoje prijatelje i fanove obavještava kako izgleda njihova svakodnevica i kako teče drugo stanje voditeljice i manekenke

Maneken i glumac Pedro Soltz se nedavno vratio iz rodnog Brazila gdje je sa svojom obitelj uživao nakon tri godine razdvojenosti. Dugih pet tjedana je edan od najpoznatijih hrvatskih zetova proveo odvojen od trudne supruge Iris Cekuš i kćeri Lare, što mu je teško palo, li sretan je što je nakon dugo vremena vidio svoje roditelje, brata i prijatelje.

Prošlogodišnji pobjednik 'Plesa sa zvijezdama' ranije je otkrio da su on i supruga Iris čak razmišljali o tome da se smjeste u Brazilu. Nakon toplijih krajeva, Pedro je kratko boravio na snijegu, točnije na talijanskom skijalištu, a sada svaki trenutak provodi sa svojim damama. Sa svojom voljenom je, među ostalim, bio i na ultrazvuku. Taj sretni trenutak odlučio je pokazati svojim pratiteljima. 'Uskoro' - kratko je opisao taj nježni prizor.

'Kada sam upoznala Pedra znala sam jednu jedinu riječ - 'obrigada' što znači hvala! Prvi put kada sam ga išla posjetiti u Brazil shvatila sam da jako malo ljudi tamo priča engleski. Kupila sam Tečaj za početnike, knjigu i CD, pa sam po tome naučila osnove jezika. Kod nas kući danas govorimo sve moguće jezike, smiješno nas je ponekad slušati kada sve izmiksamo. Pričamo ili talijanski ili hrvatski budući da je Pedro odlično savladao naš jezik', otkrila je lijeoa trudnica ranije za Slobodnu Dalmaciju.

Pedro Soltz i Iris Cekuš Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL