hrvatski zet

Pedro Soltz uživa daleko od Zagreba, pokazao je svoju veliku obitelj u Brazilu

07.02.2023 u 12:37

Bionic
Reading

S početkom nove godine, glumac i model te pobjednik prošlogodišnje sezone 'Plesa sa zvijezdama', krenuo je posjetiti svoju obitelj u Brazil. Kako je ranije izjavio za tportal, njegova zemlja nedostajala mu je, osobito u ovo hladno vrijeme te je jedva dočekao da ode ondje

Početkom siječnja najzgodniji hrvatski zet, Pedro Soltz javio se onima koji ga prate na Instagramu, iz svoje domovine. 'Dobar je osjećaj biti doma nakon 3 godine', poručio je čim se stigao. Njegova supruga Iris Cekuš zbog trudnoće nije mogla na put pa su ona i njihova djevojčica Lara ostale u Zagrebu.

Sudeći prema njegovim objavama osim Brazila posjetio je i Argentinu, a ondje je među ostalim odradio i neke modne kampanje, uživao u novim avanturama, a nije zapostavio ni redovite fizičke aktivnosti i održavanje svoje dobre forme. U najnovijem javljanju svojim prijateljima i fanovima, pokazao je kako uživau krugu svoje obitelji.

Inače, nakon što je emisija 'Ples sa zvijezdama' završila Pedro je nastavio plesati i to ne samo onako privatno za svoju dušu. Inače, kao dječak je sanjao o karijeri nogometaša i godinama je igrao u brazilskim juniorskim nogometnim klubovima Atletico i Flamengo. 'Veliki sam ljubitelj sporta i dobrog natjecanja. Volim gledati tenis, NBA, football, MMA, boks. Kad ima nešto dobro, rado pogledam', rekao nam je nedavno.

  • +2
Pedro Soltz Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja