ne skriva sreću

Pedro Soltz pokazao roditelje, ali i kako napreduje trudnoća njegove lijepe Iris

14.02.2023 u 15:21

Bionic
Reading

Najzgodniji hrvatski zet, maneken i pobjednik posljednje sezone showa 'Ples sa zvijezdama' nedavno je nakon tri godine posjetio svoje najmilije u rodnoj zemlji, a sad ponovo uživa sa svojim curama

Pedro Soltz je s pratiteljima podijelio kratki osvrt na svoje protekle tjedne. 'Prije dolaska, bilo je čudno, kao da više ne poznajem svoje mjesto. Kao da se sve promijenilo i da je potpuno nova priča', otkrio je.

Dodao je kako je jedva čekao vidjeti neke od svojih prijatelja i što su radili. Posebno je uživao u krugu svoje velike obitelji koju je također pokazao na Instagramu. Bio je u Argentini, vježbao u teretani i gledao capoeiru u parku, kratko je otišao u Njemačku pa se ponovo vratio u Brazil. Vidio je neke svoje kolege, pa čak i svoju učiteljicu iz 3. razreda. Posjetio je i klub u kojem je proveo djetinjstvo i počeo igrati nogomet. Vodio je nećaka u školu, kartao s bakom i s dadiljom iz djetinjstva koja sada čuva njegovu baku, izgorio na suncu..

Po povratku u Zagreb u zračnoj luci su ga dočekale njegova mezimica Lara i trudna supruga Lara koju je fotografirao i pokazao koliko joj je narastao trudnički trbuh. Upravo zbog trudnoće, ali i kćerine škole nisu mogle biti s njim na 5-tjednom izbivanju iz Hrvatske.

  • +2
Pedro Soltz Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja