ON JE NJEZINA STIJENA

Sreća je sada potpuna: Ana Jelušić Black na najdirljiviji način zahvalila suprugu na svemu

21.06.2021 u 14:31

Bionic
Reading

Nakon četiri i pol godine veze, u rujnu 2016. godine na Trsatskoj gradini, u rodnoj Rijeci nekadašnje skijašice, vjenčali su se Ana Jelušić i Travis Black. Svjesna da je on pravi čovjek za nju, ali i idealan otac njihovoj djeci, Ana Jelušić Black objavila je još neviđene fotografije njihove četveročlane obitelji i zahvalila svom suprugu povodom Dana očeva

Njihova sreća, u obiteljskom domu u Švicarskoj, postala je potpuna 27. siječnja ove godine kada je dvije godine nakon rođenja kćerkice Nine, bivša alpska skijašica Ana Jelušić Black rodila dječaka kojeg su nazvali Vito. A da je trudna s drugim djetetom, objavila je tek nekoliko tjedana prije samog poroda, skrivajući sreću do samog kraja.

Ono što je najzanimljivije je da ni ona ni suprug Travis Black nisu željeli do poroda znati stiže li im dječak ili djevojčica, tražeći od liječnika da im to ne otkriva tijekom pregleda, zbog čega je iznenađenje bilo još i veće kada se rodio sin.

Ana Jelušić Black - Instagram Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Sretna, četveročlana obitelj svoje je gnijezdo svila tisućama kilometara daleko od Anine rodne Hrvatske i Rijeke, a da tamo doista uživa vidljivo je na gotovo svakoj njezinoj objavi, na kojoj uvijek pozira sa širokim osmijehom.

  • +4
Ana Jelušić Black Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Baš kao i njezin suprug Travis Black, čije je čak tri fotografije objavila na svom Instagram Storyju povodom Dana očeva. Na prvoj kratkoj snimci Travis uživa s dvogodišnjom kćerkicom Ninom, na drugoj drži malenog, petomjesečnog Vitu, dok Nina sjedi ispred njega, dok na trećoj fotografiji Ana i Travis poziraju zajedno s bebom.