OBITELJ SE POVEĆAVA

Slavlje u obitelji Ane Jelušić Black: Dvije godine nakon rođenja kćeri Nine stiže nova beba

08.01.2021 u 14:23

Bionic
Reading

Bivša hrvatska skijaška reprezentativka s fanovima je danas podijelila sretnu vijest da će se njezina obitelj proširiti za još jednog člana ili članicu. Trudnoću je do samog kraja čuvala podalje od znatiželjnih očiju javnosti i sve je otkrila tek sada, kada joj je do poroda ostalo svega nekoliko dana

Ana i Kanađanin Travis Black imaju dvogodišnju kćerkicu Ninu, a svi zajedno žive u Švicarskoj. Na Instagramu je danas pokazala fotografiju na kojoj pozira sa suprugom na kojoj se vidi trudnički trbuh. Među prvim su joj čestitale supruga Ivice Kostelića, Elin Kostelić, kao i Nika Fleiss.

'Ja sam mama jedne dvogodišnjakinje koja je vrlo aktivna. Svaki dan je na skijama, guram je i vučem po snijegu i ništa od toga mi nije problem. Aktivan život trudnicama je uvijek dobrodošao. Doduše, ove zime nisam skijala jer sam tako obećala suprugu i svojoj mami. Manje zbog toga što bih ja eventualno pala, a više zbog mogućnosti da me netko pokupi na stazi, a u ovim gabaritima ja sam prilično velik cilj', ispričala je Ana za Večernji list gdje je otkrila da beba stiže krajem mjeseca. Spol još ne znaju jer želi da to bude iznenađenje.

  • +3
Ana Jelušić Black Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Suprug i ona već aktivno uvode svoju dvogodišnju djevojčicu u svijet sporta. 'Nama je nebitno na kojoj će se razini baviti sportom, ali nam je vrlo bitno da se nečim bave. Da dobiju dimenziju kretanja što današnjim klincima nedostaje. Nećemo izbjegavati nuditi im skijanje, kojem će biti i izloženi, no ako im se ne bude svidjelo, neka probaju klizanje ili nešto drugo', poručila je.

Podsjetimo, sa Švicarcem, inače marketinškim stručnjakom, vjenčala se u rujnu 2016. nakon četiri i pol godine veze, bračne zavjete razmijenili su na Trsatskoj gradini, u Aninoj rodnoj Rijeci.