sreća najveća

Ana Jelušić Black rastopila mnoga srca: Pokazala je kako se u njezinom domu slavio veliki dan

17.01.2021 u 21:00

Bionic
Reading

U švicarskom domu bivše hrvatske skijaške reprezentativke sve je spremno za dolazak prinove koja stiže krajem siječnja. Nakon što je proteklog tjedna otkrila je u slatkom iščekivanju drugog djeteta sa suprugom Travisom Blackom sada je fanovima pokazala djelić slavlja s proslave njezine prvorođene kćeri Nine, koju je donijela na svijet 8. siječnja

Bez obzira na sve izazove koje je prošla godina donijela, naša bivša proslavljena skijašica ne krije sreću koju je rado podijelila i na društvenoj mreži. Ana Jelušić Black pokazala je atmosferu u svom domu i rastopila srca pratitelja fotografijom male slavljenice Nine. 'Kako već imaš dvije godine?’, komentirala je fotografije na kojima njezina preslatka djevojčica pozira sa srebrnim balonom u obliku broja 2 i priprema se puhati svjećice na rođendanskoj torti.

Ova 34-godišnja konzultantica za jednu PR agenciju otkrila je da visoki stupanj trudnoće dobro podnosi te da ni ona ni suprug ne znaju spol bebe. To su si, rekla je, ostavili za iznenađenje i zamolili liječnike da im ne govore.

Ove zime, izjavila je da nije skijala jer je tako obećala suprugu, Kanađaninu Travisu i svojoj mami. 'Manje zbog toga što bih ja eventualno pala, a više zbog mogućnosti da me netko pokupi na stazi, a u ovim gabaritima ja sam prilično velik cilj', kazala je nedavno za Večernji list. Još od prije je poznato da suprugu i njoj nije bitno hoće li im djeca biti profesionalni sportaši, ali im je važno da se bave nekim sportom.

  • +3
Ana Jelušić Black Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX