u superpotjeri

Splićanin nadigrao četvero lovaca i odnio pozamašnu svotu

08.04.2024 u 09:33

Bionic
Reading

U ovotjednom izdanju popularnog kviza, Ivica Žuro nadigrao je četvero lovaca i napustio natjecanje s osvojenih 10.000 eura

Ivica Žuro iz Splita, konzultant je za financiranje i upravljanje poduzećima, za financiranje pravnih osoba, pored toga aktivan je kao povremeni komentator ekonomskih zbivanja. Zanimaju ga razni hobiji, neki od njih su fotografija i košarka. Na Joškov upit koja sredstva traži u kvizu, Ivica se je rekao da traži da prvo prođe prvo pitanje, pa će onda vidjeti kao će se priča odvijati.

U prvom krugu točno je odgovorio na tri pitanja. 'Dali su mi misliti itekako, ali sam zadovoljan jednom činjenicom, znači na prethodnim nastupima na Potjeri imao sam čast igrati protiv sviju, osim protiv gospodina Deana i konačno mi se veliki san ispunio. U svim ponudama je on, znači ja se sada mogu ostaviti kvizaštva, nastupa na kvizovima, to je to, nema dalje', našalio se Ivica.

U brzopoteznoj se odlučio za igru s četiri lovca za iznos od 10.000 eura i 34 sekunde koje su zatražili lovci na svom satu.

Nije znao da su IELTS i TOFEL kratice poznatih testova za provjeru poznavanja engleskog jezika, te da je Goonies skupina filmskih dječaka koji žive u Goon Docksu.

  • +4
Superpotjera Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica za HRT

Dean Kotiga nije znao da je Gina Haspel prva žena koja je izabrana za šeficu tajne službe CIA-e, a Krešimir Sučević Međeral nije znao da je San Diego nakon Los Angelesa najmnogoljudniji grad Kalifornije. Ivica je nadigrao lovce s 22 sekunde prednosti. 'Dobili ste Deana, ovce i novce', poručila je Morana Zibar.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal