nova ljubav

Sophie Turner uhvaćena s 'najpoželjnijim britanskim neženjom', bivšim dečkom grčke princeze

02.11.2023 u 15:55

Bionic
Reading

Krajem rujna objavljena je vijest o razvodu braka glumice Sophie Turner koja je donedavno bila ludo zaljubljena u supruga Joea Jonasa. Međutim, ubrzo je pronašla sreću u novom markantnom muškarcu, poznatom aristokratu Peregrineu Pearsonu

Čini se da poznata glumica Sophie Turner ne gubi vrijeme pa je tako ove subote snimljena o društvu aristokrata čiji je nadimak 'najpoznatiji britanski neženja'. Turner je s Peregrineom Pearsonom uočena u Gradu ljubavi, a poljupce su izmijenili u blizini stanice Gare du Nord.

Iako nije točno poznato u kojem je trenutku došlo do rođenja nove ljubavi još uvijek nerazvedene glumice, čini se da je zaljubljena u britanskog aristokrata čija imućna obitelj posjeduje značajan dio medijskog carstva Pearson. Sam Peregrine Pearson posjeduje 5 milijuna funti vrijedan stan u Chelseaju, dok njegov otac posjeduje prostranu vilu u West Sussexu s 22 spavaće sobe i 16.500 hektara, uključujući 10 polo terena.

'Stajali su tamo nekoliko minuta i čavrljali i puno se smijali. Zatim je skinuo šešir i nagnuo se kako bi je poljubio. Nakon poljupca su se razišli', otkrio je izvor za DailyMail.

Na paparazzi fotografijama Sophie je izgledala vrlo elegantno u potpuno crnom kompletu i crvenoj bejzbol kapici, dok je Britanac bio ležeran u sivim trapericama i tamnoj jakni. Par se zatim razišao, a kasnije su se ponovno okupili na gradskom Stade de Franceu, gdje je Sophie predstavila trofej Svjetskog kupa u ragbiju.

  • +2
Taylor Swift, Blake Lively i Sophie Turner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA, roka / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Premda je Turner nedavno izašla iz duge veze s Joeom Jonasom koji je otac njezino dvoje djece, nije ni Peregrine Pearson tako dugo single.

Još u svibnju Britanac je Notting Hillom šetao s princezom Marijom Olympiom, ali su se u rujnu razišli.

'Njihovi prijatelji i obitelj nadali su se da će njihova zajednica dovesti do braka, ali nije bilo suđeno', rekao je tada jedan od izvora.