4 godine braka

Izvor tvrdi: Joe Jonas želi biti blag prema bivšoj supruzi, ali pod jednim uvjetom

04.10.2023 u 23:36

Bionic
Reading

Joe Jonas i Sophie Turner prije nekoliko su se dana 'zaratili' oko mjesta gdje će živjeti njihova djeca koja se zbog prirode poslova popularnih roditelja moraju prilagođavati iz projekta u projekt. Iako se činilo da će rastava braka ovog para proći mirno, prošli je tjedan postalo jasno da to ipak neće biti slučaj

Početkom rujna Joe Jonas u Miamiju je podnio zahtjev za razvodom od majke svoje dvoje djece, 27-godišnje Sophie Turner. U objavi kojom su javnosti priopćili vijest o razvodu otkrili su da je to zajednička odluka, a isprva se činilo kao da će sve proći glatko. Ipak, stvari su se zahuktale prošli tjedan zbog različitih kontinenata na kojima rade i žive.

Sophie Turner tužila je svog bivšeg kako bi pokušala preseliti njihovu trogodišnju i jednogodišnju kćer natrag u svoju rodnu Veliku Britaniju, a optužila ga je i da je njihovoj djeci uskratio putovnice kako bi ih zadržao u SAD-u.

  • +5
Joe Jonas i Sophie Turner Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Joe Jonas porekao je da je htio prisilno zadržati djecu na Americi, a iskazao je i želju da sa suprugom riješi problem mirnim putem. Miroljubiv ton poznatog pjevača bit će prisutan sve dok njegova bivša draga bude na prvo mjesto stavljala dobrobit djece, koja je njemu najbitnija.

'Joe je predan tome da to uspije sa Sophie u posredovanju i ne želi se svađati - sve dok se mogu pošteno dogovoriti oko djece', otkrio je izvor za Page Six.

I dok čitava drama traje, glumica se drži svoje bliske prijateljice Taylor Swift u čijem domu trenutno boravi. Vikend su provele u New Jerseyju gledajući NFL utakmicu, a Swift je Turner zbližila i s Blake Lively pa je trio fotografiran u zajedničkom izlasku prije nekoliko dana.

  • +2
Taylor Swift, Blake Lively i Sophie Turner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA, roka / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia