IZAZOVNO IZDANJE

Sonja Kovač u noćnom izlasku s nikad dubljim dekolteom

06.12.2019 u 12:26

Bionic
Reading

Jedna od naših najuspješnijih modnih blogerica, nekadašnja glumica Sonja Kovač uglavnom se može vidjeti u trendi izdanjima, razigranim kombinacijama s mnogo noviteta i luksuznih brendova na sebi. Međutim, rijetki su trenuci kada Sonja pokazuje svoj seksepil, pa je njezina posljednja objava s izrazito dubokim dekolteom sve ostavila u transu

'Blistaš', 'Predivna si', 'Woow divna', 'Mmm seksi', 'Predobra fotka', samo su neki od komentara ispod posljednje objave naše blogerice Sonje Kovač.

Bivša televizijska glumica iz Bjelovara, posljednjih nekoliko godina bacila se u novi biznis. Okrenula se modi i postala blogerica s inozemnom karijerom.

Zato je možemo vidjeti u raznim trendi izdanjima, kada svojoj publici pokušava prezentirati što se nosi u kojoj sezoni i što je u aktualno u modnom svijetu i među luksuznim brendovima.

Ipak, rijetko kada Sonju možemo vidjeti u ovako izazovnom izdanju u kojem je sada pozirala u jednom zagrebačkom restoranu.

Odjenula je haljinicu s izrazito dubokim dekolteom te su njezine bujne obline došle u prvi plan i ostavile vojsku obožavatelja u transu.

'Sve sama radim, pa tako i sama biram, smišljam i radim sve stajlinge. Moram priznati da mi je to najdraži dio posla i istinski uživam u tome, a najviše volim pripremati outfite za svjetske tjedne mode', rekla je nedavno u intervjuu za tportal ova vrckasta plavuša te otkrila da su joj torbe najveća modna slabost.