DOBRO SE ZABAVLJA

Raskošno izdanje: Sonja Kovač pohvalila se novim lookom

29.08.2019 u 14:46

Bionic
Reading

Prošlog tjedna uživala je u Španjolskoj, a po povratku u Hrvatsku, modna blogerica, influencerica i glumica je odlučila osvježiti svoj imidž. Sonja Kovač itekako zna i kojim će raskošnim detaljima privući fanove da mahnito lajkaju njene fotke, a sada je to učinila s 'makeoverom'

Sonja Kovač dobro je znana ljubiteljima serije 'Zauvijek susjedi', ali i brojnim obožavateljima na društvenim mrežama. Blogerica koju prati preko 400 tisuća pratitelja na Instagramu, donedavno se odmarala u Barceloni, a sada je uzdahe divljenja i mnoštvo lajkova dobila za najnoviju fotografiju.

U svom omiljenom salonu za uljepšavanje Sonja Kovač je ugradila kovrčave ekstenzije poput Shakire, a zbog naglašenog make upa izgleda pomalo neprepoznatljivo.

Među oduševljenim komentatorima bile su i njezine plesne konkurentice iz showa 'Plesa sa zvijezdama', Gabrijela Pilić i Paula Jeričević.

Formulu da se na Instagramu pokazuje u što raskošnijem izdanju, uz mnoštvo detalja i šarenila, otkrila je već odavno. Čak se može reći da su postali njen zaštitni znak. Sonja dobro zna kako sebe ipak staviti u prvi plan.

No, nerijetko se pohvali i fotografijama bez šminke.