carstvo za krpice

Sonja Kovač se hvali svojom ogromnom walk-in ormarom, kakav već imaju Maja Šuput, Blanka Vlašić i Lana Jurčević

07.04.2021 u 09:33

Bionic
Reading

Jedna od najuspješnijih domaćih influencerica početkom godine kupila je u Zagrebu novi stan s dečkom Goranom Mandićem. Fanovima je otkrila kako su stan, koji ima gotovo sto kvadrata, ona i Goran kupili na kredit, a najviše se veseli tome što ga može sama urediti kako želi. Do sad je već pokazala kako ga opremaju namještajem i pripremaju za useljenje, kako su skockali terasu, a sad i svoje odaje za brojne odjevne predmete

Walk-in garderoba trend inspiriran američkim emisijama i serijama, u poslijednjih je nekoliko godina s malih ekrana prešao u našu svakodnevicu. Mnogim ženama je pravi san kojeg su ostvarile su brojne domaće poznate dame, a sada i Sonja Kovač.

'Znam da ste jedva čekali vidjeti moj walk-in ormar! Ja oduševljenje nisam mogla sakriti! Napokon vam otkrivam – i to ne jedan! Već sva četiri ormara!', napisala je bjelovarska blogerica u novoj objavi. Ormar je dala izraditi po mjeri, a u videu je pokazala i proces stvaranja svog komada namještaja.

Podsjetimo, blogerica i njezin Goran zajedno su devet godina, a ona je nedavno poručila da joj brak još nije na pameti. 'Nije mi to još prioritet. Ne znači da neće biti, ali mene uvijek vodi ona - sve u svoje vrijeme, a najveći cilj u životu mi je biti sretna. Ostalo su samo formalnosti', izjavila je tada.

  • +4
Sonja Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL