IZNENADILA FANOVE

Maja Šuput pokazala kako izgleda bez šminke

18.03.2019 u 11:02

Bionic
Reading

Pjevačicu i jednu od naših najboljih zabavljačica na sceni navikli smo gledati u izdanjima u kojima je uvijek skockana od glave do pete. U vrlo rijetkim situacijama može ju se vidjeti bez besprijekornog make upa, no sada je pokazala i kako to izgleda

Maja Šuput proteklog vikenda bodrila je svog prijatelja i stilista Marka Grubnića u showu 'Ples sa zvijezdama'. Uoči odlaska u emisiju bila je na uljepšavanju, odakle je napravila videosnimku prije i poslije nastajanja šminke, koju je kasnije objavila na Instagram storyju. Pjevačica na njoj izgleda poput kakve mlađahne djevojke iz susjedstva.

Iza nje su bezbroj nastupa i šest studijskih albuma, a od prvog dana karijere ulaže i u svoj imidž, što smatra obavezom za sve javne osobe.

'Bolje izgledam sada nego kada sam imala 18 godina. Prije jedanaest godina radila sam grudi i to nije tajna. To je jedina velika korekcija koja se na meni dogodila, a rekla bih i da nije velika, jer su moje grudi i dalje male. Imate opciju da imate dvije strane leđa i da vam haljina stoji lijepo - zašto bih hodala nesretna ako mogu biti sretna? To su stvari koje nisu više tabu, 21. stoljeće je. U čudu sam da to više nekoga interesira', poručila je ranije pjevačica.

  • +10
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL