ZIMSKE RADOSTI

Snježna idila: Ivica Kostelić rastopio srca obožavatelja novom fotografijom s djecom

22.12.2019 u 09:01

Bionic
Reading

Više profesionalno ne skija, ali adrenalina i slaloma, bar dok na oku drži dvojicu živahnih sinova, ne manjka. Ivica Kostelić već dugo nije pokazao svoje preslatke dječake, a sad ih je fotografiao dok guštaju u talijanskom skijalištu

I dok mnogi priželjkuju blagdane sa snijegom, Ivica Kotstelić s obitelji uživa u svom omiljenom snježnom ugođaju. Svoje dječake, sinove petogodišnjeg Ivana i trogodišnjeg Leona odveo je u skijalište u srcu Dolomita, Alta Badia.

Zadnji put je svoje sinčiće pokazao u listopadu kad ih je u austrijskom Söldenu odveo na skijašku stazu.

View this post on Instagram

Yes, my boys...it's steep 🎿

A post shared by Ivica Kostelic (@ivicakostelic) on

Ivica će u ožujku postati otac dviju djevojčica blizanki, a kaže kako je kao otac već sad jako popustljiv. Sretan je jer velika je obitelj uvijek bila njegov san. 'Mislim da su djeca najveće bogatstvo koje imamo i najvrjednije što ostaje iza nas', više puta je izjavio čovjek koji je u oskijanju prošao i osvojio apsolutno sve.

Podsjetimo, iz svijeta profesionalnog skijanja povukao se zbog ozljede koljena 2017. godine, a iza sebe je ostavio sedam odličja s velikih natjecanja, od čega je pet srebra te po jedno zlato i bronca.

Osvojio je i pet malih te jedan Veliki kristalni globus, a jedino zlato koje mu nedostaje je ono olimpijsko. Ivica će ostati upamćen kao jedan od najboljih slalomaša ikad, a posebno je dominirao u kombinaciji i super kombinaciji.