VANESSA BRYANT

Smogla je snage i prekinula šutnju: Oglasila se udovica košarkaške legende Kobea Bryanta

30.01.2020 u 09:38

Bionic
Reading

Iako je sve do jučer njezin profil na Instagramu bio zaključan za javnost, Vanessa Bryant, supruga košarkaške legende koja je s njihovom 13-godišnjom kćerkom Giannom poginula ove nedjelje u stravičnoj helikopterskoj nesreći, odlučila ga je otvoriti i upravo putem njega zahvaliti svima na riječima podrške u njihovoj neizmjernoj boli

Udovica Kobea Bryanta, koja je u stravičnoj helikopterskoj nesreći osim supruga izgubila kćer Giannu, odlučila je prvi put javno istupiti na svom profilu na Instagramu, a koji je sve do sinoć bio zaključan. Vanessa Bryant objavila je fotografiju na kojoj se nalazi cijela njihova obitelj u danima sreće, kada nisu mogli ni sanjati da će uskoro svi njihovi snovi biti naprasno prekinuti.

Uz fotografiju, na kojoj su svi nasmijani, Vanessa je u podužoj objavi javno zahvalila svima na riječima podrške, ali i napomenula da nisu život izgubili samo njezin suprug i kći, već i drugih sedmero putnika koji su se s njima našli na kobnom letu.

'Potpuno smo slomljeni zbog iznenadnog gubitka mog obožavanog supruga Kobea, nevjerojatnog oca naše djece, ali i moje prelijepe, drage Gianne, drage, promišljene i divne kćeri i nevjerojatne sestre Nataliji, Bianki i Capri. Ne postoje riječi koje bi opisale našu bol i tugu, no tješim se time što znam da su i Kobe i Gigi znali koliko su bili voljeni. Bili smo nevjerojatno blagoslovljeni što su bili dijelom našeg života i žalim što nisu mogli ostati s nama do kraja. Ostali smo prerano bez njih', napisala je Vanessa Bryant, dodajući kako će obitelj nastaviti njihovim putem, dok će im Kobe i Gigi 'obasjavati put s neba'.

  • +17
Vanessa Bryant, Kobe Bryant Izvor: Profimedia / Autor: Burt Harris / Zuma Press / Profimedia

'Naša ljubav prema njima je beskrajna, ali i nemjerljiva. Voljela bih samo kada bih ih mogla zagrliti, poljubiti, blagosloviti, da su zauvijek tu s nama. Hvala vam svima što ste s nama podijelili neke lijepe uspomene, svoju tugu, ali i što ste nam bili podrška. Molimo vas da poštujete našu privatnost jer ćemo morati pronaći novi put da preživimo sve ovo.'

Uz to, Vanessa Bryant promijenila je svoju profilnu fotografiju, na koju je stavila onu na kojoj se vidi nevjerojatna ljubav i povezanost Gigi i Kobea Bryanta.