sramotan potez

Roditelji Kobea Bryanta razljutili obožavatelje legendarnog košarkaša

22.03.2024 u 13:27

Bionic
Reading

Kobe Bryant svojim je roditelja davao dio zarade, no Pamela i Joe Bryant sada žele prodati najdragocjeniju uspomenu na početke košarkaša koji je jedan od najtrofejnijih svih vremena

Kobe Bryant jedan je od najtrofejnijih košarkaša svih vremena, a njegova je smrt obilježila početak 2020. i rastužila obožavatelje diljem svijeta. O Kobeu se još uvijek priča s najvećim poštovanjem, a njegovi fanovi čvrsto čuvaju uspomenu na njega pa ni ne čudi da su bijesni na posljednji potez njegovih roditelja.

Još je od ranije poznato da Kobe nije bio u dobrim odnosima sa svojim roditeljima, a nesuglasice su navodno počele nakon što je košarkaš počeo izlaziti s Vanessom. Kobeovi roditelji Joe i Pamela nisu ni prisustvovali vjenčanju para u travnju 2001, a međusobna komunikacija navodno je posve prekinuta 2013.

Kako nisu bili u dobrim odnosima, nije ni toliko čudno da su se Joe i Pamela tijekom godina pokušavali riješiti Kobeovih stvari.

I za sportaševa života Joe i Pamela pokušali su prodati neke od njegovih stvari, uključujući i srednjoškolske košarkaške dresove. Tada su htjeli prodati i jedan vrlo važan šampionski prsten, zbog čega je Kobe čak i povukao tužbu. Tada su njegovi roditelji zažalili te javno objavili svoju ispriku: 'Ispričavamo se zbog nesporazuma i nenamjerne boli koju smo prouzročili našem sinu i cijenimo financijsku potporu koju nam je pružao tijekom godina.'

Međutim, četiri godine nakon smrti popularnog košarkaša, njegovi roditelji opet žele prodati prvi šampionski prsten Kobea Bryanta koji je osvojio 2000. godine kada su Los Angeles Lakersi porazili Indiana Pacerse. Osvojivši to veliko priznanje, Kobe je ocu dao taj prsten napravljen od 14 karatnog zlata i 40 dijamanata.

Prsten se ponovno nalazi na aukciji, a obožavatelji bijesne, nazivaju postupke Kobeovih roditelja sramotnima te pozivaju Kobeovu udovicu Vanessu da otkupi prsten i drži ga u posjedu obitelji.

U SUSJEDSTVU

I ovo ljeto u Italiju su pohrlile brojne zvijezde; evo tko se gdje odmarao

Pogledaj galeriju