REKREATIVNI ODMOR

Slavni talijanski tenor dokaz je da se sve može postići unatoč bolesti

14.08.2017 u 22:08

Bionic
Reading

Proslavljeni talijanski tenor Andrea Bocelli ne dozvoljava da mu sljepoća određuje što u životu može raditi, a što ne. 59-godišnji pjevač na odmoru u rodnoj Italiji okušao se u adrenalinskom sportu koji se ne bi usudili isprobati ni oni mlađi od njega koje vid dobro služi

Talijanski pjevač, tekstopisac i producent Andrea Bocelli trenutno ljetuje na otoku Elbi, u rodnoj Toskani. Proslavljeni tenor, čiji je glas uspio očarati i slavnog Luciana Pavarottija, u odmoru iz snova uživa sa svojom 26 godina mlađom suprugom i menadžericom Veronicom Berti i njihovom petogodišnjom kćerkom Virginiom Bocelli.

Operni pjevač, koji je svoju karijeru započeo u 34. godini kada se odlučio prijaviti na audiciju koju je u potrazi za tenorom organizirao talijanski pjevač Zucchero, snimljen je kako uživa s obitelji na krstarenju talijanskom obalom.

Slavni tenor unatoč trajnoj sljepoći koja ga je zadesila u djetinjstvu, nije odustao od razonode i zabave koje život pruža. Iako adrenalinski sportovi nisu nešto što bi liječnici preporučili slijepoj osobi, 59-godišnji Bocelli odlučio se okušati u jedrenju na dasci koje predstavlja izazov i mnogo mlađim osobama koje imaju nemaju problema s vidom.

  • +11
Andrea Bocelli uživa s obitelji na odmoru u Italiji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Spretni pjevač zabavljao se na dasci, dok je njegova životna odabranica uživala na jahti s njihovom kćerkicom. Inače, talijanski tenor od rođenja je imao problema s očima zbog urođenog glaukoma, no 1970. godine kada je imao tek 12 godina, Bocelli je nakon nesreće na nogometnoj utakmici posve izgubio vid. Ipak, ono što nije izgubio svih ovih godina je ljubav prema sportu.