'volim te, brate'

Slavni se opraštaju od omiljenog dizajnera Virgila Abloha, s emotivnom porukom se oglasio i Drake

28.11.2021 u 22:44

Bionic
Reading

‘Plan mi je dotaknuti nebo još 1000 puta za tebe', napisao je Drizzy svom pokojnom prijatelju uz njihove zajedničke fotografije

Slavni se na Instagramu opraštaju od omiljenog dizajnera.

Reper Drake se također oglasio, prisjetivši se ostavštine svoga prijatelja Virgila Abloha.

Reper je u nedjelju na toj društvenoj mreži podijelio neke svoje fotografije na kojima je u društvu dizajnera, i to nekoliko sati nakon što je objavljeno da je modni vizionar umro u 41. godini nakon borbe u privatnosti s rakom.

‘Plan mi je dotaknuti nebo još 1000 puta za tebe', napisao je Drizzy svom pokojnom prijatelju uz njihove zajedničke fotografije.

‘Volim te vječno brate, hvala ti na svemu,’ dodao je.

Inače, Drake je Ablohov rad opjevao na svom nedavnom singlu ‘What's Next’.

Abloh je preminuo nakon borbe s agresivnim oblikom raka, srčanim angiosarkomom. Kreativni direktor Louisa Vuittona i Off-White-a borio se s bolešću dvije godine, tijekom kojih je radio s Mercedes-Benzom, Air Jordan-om, a vodio je i jednu kampanju za Louise V.

Iza Abloha su ostali supruga Shannon, njegova djeca Lowe i Grey, roditelji Nee i Eunice te njegova sestra Edwina.

  • +17
Slavni modeli nose kreacije Virgila Abloha na Paris Fashion Week 2020. godine Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

LVMH, francuska kompanija u čijem je vlasništvu i brend Louis Vuitton, objavila je priopćenje čelnog čovjeka Bernarda Arnaulta: 'Svi smo šokirani ovom groznom viješću. Virgil nije bio samo genijalni dizajner i vizionar već i čovjek predivne duše i velike mudrosti. LVMH obitelj pridružuje mi se u trenucima velike tuge i u mislima su nam njegovi voljeni nakon smrti njihovog supruga, oca, brata i prijatelja.'

Umjetnici diljem svijeta iz polja glazbe, mode i dizajna odali su počast Ablohu nazvavši ga inspirativnom, dobrom, skromnom i jednostavnom osobom.

Inače, njegova prva modna revija za Louis Vuitton je bila 2018. na Paris Fashion Weeku. Prvi put je bio primijećen kao kreativni direktor Kanyea Westa, da bi nakon toga počeo raditi za Off-White i Louis Vuitton. Kanye se na svojim mrežama još nije oglasio povodom smrti nekadašnjeg suradnika.