velika vijest

Slavni glazbenik otkrio da je s našom manekenkom dobio treće dijete: 'Na hrvatskom jedino znam reći 'volim te', i to stalno ponavljam Korini'

02.06.2022 u 08:50

Bionic
Reading

Naša poznata manekenka podrijetlom iz Zadra Korina Longin Starr, dugi niz godina živi u Sjedinjenim Američkim Državama gdje je upoznala popularnog repera Fredra Starra i udala se za njega još 2007. godine. Frontmen hip-hop grupe Onyx je prošli vikend nastupio u Umagu te otkrio da su prije devet mjeseci dobili trećeg sina

'Moji sinovi su pola Hrvati, pola Amerikanci. Princeton ima 8 godina, Brighton 6, a River je rođen prije deset mjeseci', ispričao je za Večernji list.

'Na hrvatskom jedino znam reći 'volim te', i to stalno ponavljam Korini', kaže Starr, koji je u Hrvatskoj nastupao već puno puta. U nastavku intervjua prisjetio se kako ih je 2009. godine u jednom zadarskom kafiću privela policija jer je netko prijavio remećenje mira i reda.

'Bilo je to zanimljivo iskustvo. Priveli su nas i držali u policiji dva sata, a na kraju smo se s njima sprijateljili i popili piće. O Hrvatima i Hrvatskoj doista mogu reći sve najbolje, vrlo ste talentirani za glazbu i radite to strastveno. Prijatelji su mi Stoka i Nered. Neki nas je prvi put i doveo u Hrvatsku. Vozili smo se po Hrvatskoj, vidjeli i planine i more, zemlja vam je zaista prekrasna. Znam i da sad imate cijelu jednu novu generaciju repera, to je jako dobro', kazao je reper koji je na glazbenoj sceni već 34 godine.

Podsjetimo, 39-godišnja ljepotica, po mnogima najljepša hrvatska manekenka, za Freda Starra udala se početkom 2007. godine, kada je ostavilaa uspješnu manekensku karijeru i posvetila se obitelji. Par se vjenčao u tajnosti.