stigla prinova

Domagoj Duvnjak nakon dva sinčića dobio djevojčicu

13.03.2024 u 15:54

Bionic
Reading

Obitelj jednog od najboljih rukometaša svijeta danas slavi. Njegova lijepa supruga Lucija Žulj-Duvnjak nakon dva sinčića rodila je djevojčicu, a ponosni tata sretne vijesti obznanio je na društvenim mrežama

Na fotografiji na kojoj roditelji, ali i sinčići drže ručice svoje sestrice, Domagoj Duvnjak je napisao: '11.03.2024. Ana Maris', informirajući tako sve one koji ga prate na Instagramu o dolasku najnovijeg člana obitelji. Djevojčica se rodila u Njemačkoj, gdje obitelj živi već dugi niz godina.

Podsjetimo, par se voli još od srednje škole. U đakovačkoj gimnaziji su išli u isti razred. Prije nego što su počeli vezu, bili su prijatelji, a ljubav je planula spontano. U braku su od listopada 2019. godine, a uz Anu Maris imaju i dva sinčića: Šimu i Juru.

O lijepoj Luciji ne zna se puno. Javnost je ima priliku vidjeti tek kada rukometaš podijeli njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Po zanimanju je socijalna radnica, a Domagoj ju je, kako je ranije otkrila, privukao svojim stasom (visok je 197 centimetara) izgledom i karakterom. 35-godišnji kapetan hrvatske rukometne reprezentacije (trenutno igra za njemački THW Kiel) je u više navrata isticao da je upravo Lucija njegova najveća motivacija u životu te da ga je posebno osvojila njezina prilagodljivost i činjenica da se o svakoj sitnici lako dogovore.