LIJEPA ZADRANKA

Prije gotovo 30 godina Korina Longin je očarala modni svijet, a evo kako danas izgleda

31.12.2023 u 12:01

Bionic
Reading

Na svojim profilima na društvenim mrežama jedna od najljepših Zadranki svih vremena, ljepotica s američkom adresom, Korina Longin Starr obilježila je svoj 41. rođendan i tim povodom objavila svoje nove fotografije

'41!🖤🎉 Neizmjerno sam zahvalna za još jedinu godinu života! Hvala svakome od vas za svu ljubav koju ste mi poslali povodom jučerašnjeg rođendana!! To mi uvijek znači toliko puno! Mojoj obitelji i priajteljima koji su mi rođendan učinili toliko posebnim - volim vas i vječno sam zahvalna na vama - hvala vam!!!'

Tim se riječima jedna od najljepših Zadranki svih vremena, lijepa Korina Longin Starr zahvalila svima na rođendanskim čestitkama povodom svog 41. rođendana kojeg je dočekala u najboljem društvu. Naravno, riječ je o četvorici njezinih mušketira - supruga Fredra Starra i njihove trojice sinova, Brightona, Princetona i Rivera.

Pohvalila se i rođendanskom tortom, ali i najljepšim čestitkama - onim koji su za nju napravili njezini sinovi.

Korina Longin Starr bila je, uz Ljupku Gojić Mikić, jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki svih vremena i svoj je proboj u modni svijet napravila već kao 13-godišnjakinja, a nije trebalo dugo da postane zaštitno lice modnih kuća poput Dolce&Gabbane i Guessa, ali i miljenica Jeana Paula Gaultiera.

U svojoj karijeri gotovo nije postojao modni časopis čiju naslovnicu nije krasila, a svojom ljepotom očarala je i Justina Timberlakea, pa je upravo ona bila glavna zvijezda 'N Syncovog spota za pjesmu 'Gone'.

  • +3
Korina Longin Starr Izvor: Cropix / Autor: arhiva

No, onda joj se dogodila ljubav s reperom Fredrom Starrom zbog kojeg se 2007. povukla iz javnosti. Danas živi svoj američki san sa suprugom i njihovom trojicom sinova.

Ipak, nove fotografije otkrivaju da unatoč tome što odavno nije dijelom modnog svijeta, ljepota Korine Longin Starr ne blijedi.