LJEPOTICA

Nakon dugo vremena Korina Longin objavila novu fotografiju, evo kako danas izgleda

06.11.2019 u 09:47

Bionic
Reading

Iako na svom Instagram profilu većinom objavljuje fotografije svojih sinova, nekadašnja manekenka, koja je svjetsku slavu stekla sa samo 14 godina, tu i tamo svoje obožavatelje, ali i obitelj i prijatelje koje je ostavila u Hrvatskoj, razveseli i nekom svojom

Zbog svoje ljepote, Zadranka Korina Longin Starr sa samo je 14 godina bila prava senzacija u modnom svijetu. Za nju su se otimale modne kuće, agencije, ali i svjetski poznati glazbenici s kojima je snimala spotove. Mnogi se još uvijek sjećaju njezina spota s grupom 'NSYNC, a u kojem se ljubila s tadašnjim pjevačem benda Justinom Timberlakeom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Elevate your soul✨🦋✨

Objavu dijeli Korina Longin Starr (@korinalonginstarr)

'Godinama sam radila kao luđak. U jednom trenutku odlučila sam uzeti pauzu i maknuti se iz tog svijeta. Možda je ta odluka drugima došla kao iznenađenje, ali meni nije. Kad sam počela, bila sam curica, već u osnovnoj školi radila sam kao odrasla žena i nisam imala vremena naučiti kuhati niti živjeti kao normalna djevojka', izjavila je svojedobno danas 36-godišnja ljepotica.

Korina je bila zaista miljenica svijeta poznatih i slavnih, hodala je modnim pistama zajedno s Naomi Campbell i Kate Moss, no, zbog ljubavi odlučila je ostaviti sve. Slučajan susret s američkim reperom i glumcem Fredom Starrom promijenio joj je sve, a Korina Longin Starr danas uživa u obiteljskom životu sa suprugom i njihova dva dječaka - Princetona i Brightona.

Korina Longin Starr Izvor: Cropix / Autor: arhiva

Upravo joj sinovi pričinjavaju najveće zadovoljstvo u životu, a većina njezinih objava na Instagram profilu posvećena je upravo neodoljivim mališanima.

Ipak, povremeno oduševi sve i s nekom svojom fotografijom, a tako je bilo i sada, pa joj je zbog posljednje fotografije i poznati domaći stilist Neven Ciganović ostavio komentar, napisavši: 'Da li postoji veća ljepotica od tebe... no way.'