SASVIM OTVORENO

Nicole Kidman progovorila o nesigurnosti u tinejdžerskim danima: Bila sam jako nesretna zbog svoje visine

01.12.2020 u 20:24

Bionic
Reading

Poznatu australsku glumicu koja briljira u hvaljenoj seriji 'Slom' u društvu poznatog glumca Hugha Granta, mnogi smatraju jednom od najvećih glumačkih diva današnjice

Nicole Kidman (53) oduvijek je bila u središtu pozornosti zbog svoje nesvakidašnje ljepote, ali i raskošnog talenta.

Visoka i vitka ljepotica upečatljivih uvojaka i blijede puti, redovito izaziva divljenje i na crvenom tepihu zbog čega je modni svijet obožava.

Nedavno je pak otkrila kako je u mladosti bila vrlo nesigurna te da je bila nesretna zbog svoje visine, ali da nikad nije bila konformistica.

  • +2
Nicole Kidman Izvor: EPA / Autor: DAVID SWANSON

'Kao tinejdžerica nikad nisam bila konformistica. Ali bila sam vrlo nesigurna jer sam jako brzo narasla. Kad sam imala 13 godina već sam bila visoka 177 centimetra. No ipak, to me nije spriječilo odjenuti ono što sam željela nositi', rekla je Nicole za britanski Glamour.

  • +4
Nicole Kidman u HBO-ovoj seriji 'Slom' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMKMEDIA / Landmark / Profimedia

Glumica se prisjetila i kako je za svoju maturu odjenula haljinu u stilu 20-ih koju je nabavila u jednoj vintage trgovini.

'To je bilo nešto sasvim drukčije od svega što su nosile moje prijateljice. Sviđala mi se ta haljina jer je bila crna i bez tila, nešto vrlo neobično za tu prigodu', rekla je.

Vremenom je, otkrila je, postala sigurnija u sebe i ono što je.

'Oduvijek sam bila vrlo osjetljiva. Često sam mislila da neću nešto uspjeti i slomila bih se. Ali vremenom sam postala čvršća', rekla je poznata glumica koja je godinama u sretnom braku s country glazbenikom Keithom Urbanom.