ZIMSKI LOOK

Voli provocirati: Za ovu je objavu Nives Celzijus zaradila samo lajkove

01.12.2020 u 19:01

Bionic
Reading

Svestrana Nives Celzijus, pjevačica, spisateljica i glumica koju gledamo kao članicu žirija showa 'Tvoje lice zvuči poznato', svoje obožavatelje često zna razveseliti zavodljivim stajlinzima

Poduzetna Zagrepčanka jako dobro zna kako izazvati pozornost na društvenim mrežama gdje je na Instagramu prati 390 tisuća obožavatelja.

Zimske stajlinge ne možemo zamisliti bez toplog i elegantnog kaputa, pa se i Nives na vrijeme pobrinula za ovaj neizbježni komad tijekom hladnijih mjeseci.

Svoje je brojne fanove ponovno oduševila objavom u izazovnom zimskom stajlingu za koji je vrlo brzo skupila puno lajkova.

Nives Celzijus se pohvalila novim odjevnim komadom u svojoj garderobi koji je isfurala na svoj način: s nude štiklama od brušene kože i golih nogu.

Krzneni kaput s ovratnikom svidio se njezinim brojnim obožavateljima, a mnoge je zanimalo nosi li išta ispod njega.

Nedavno je pak izrazila bojazan za svoju djecu zbog tenutačne globalne pandemije.

  • +2
Nives Celzijus Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

'Što mi točno vrijedi naša 'zaštićenost' ako su mi oni najmiliji na 'izvoru'?! I sjedimo mi odrasli tako u kući, neki zato što su u mirovini, neki zato što trenutno nemaju posla, neki zato što im je zabranjen rad...I voljeli bi da razmišljamo kako nam je lijepo, napokon smo na okupu. Mogli bi mi to jer uvijek pronađemo i onu neku najtanju nit pred samo pucanje koju s puno ljubavi primimo, njegujemo, ne puštamo i zaliječimo. Zaista bi mogli. Imamo tu starije ljude, narušenog zdravlja koji spadaju u rizične skupine i voljeli bi vjerovati da činimo sve da ih zaštitimo. Lako pronalazimo pozitivnu stranu ako smo dobili mogućnost zaštititi naše voljene i možda nije idealno rješenje, ali je opet način vrijedan žrtve jer su ljudski životi u pitanju. I pokušavam se uvjeriti da je sve ovo ispravno i onda se sjetim da su mi djeca vani, nezaštićena', napisala je Nives.