SRETNA I ISPUNJENA

Život nakon skijaških uspjeha: Ana Jelušić Black raznježila fanove obiteljskom snimkom

01.12.2020 u 13:54

Bionic
Reading

Domaća bivša alpska skijašica nije aktivna na društvenim mrežama. Tu i tamo objavi kakvu fotografiju pa svaka nova objava posebno razveseli njezine obožavatelje diljem svijeta. Ovog puta se pohvalila preslatkim videom

Ana Jelušić Black uživa u skladnom obiteljskom životu. Već četiri godine je u braku s Kanađaninom Travisom Blackom, a svoje gnijezdo savili su u Švicarskoj. I dalje blisko surađuje sa sportašima i sa sportskim organizacijama tako da, ranije je izjavila, nije izgubila kontakt s tim svijetom.

  • +4
Ana Jelušić Black Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Ana radi kao konzultant u PR agenciji, a u Švicarskoj je rodila kćerkicu Ninu koju već uveliko navikava na snježne radosti. Kako na pola sata od grada gdje žive imaju neka od najboljih skijališta u Europi, pa se djevojčica već navikla na hladnoću i voli biti vani. Kako je bivša skijašica svojedobno rekla, ona i suprug Travis žele da se njihova nasljednica jednog dana bavi bilo kojim sportom bilo hobistički ili kao profesijom. U veljači su je postavili na skije, a sada su je upoznali i sa klizanjem. Ana je video snimkom ovjekovječila prve klizačke korake svoje mezimice na ledu.

Kao recept za sretan brak Ana je rekla da je njezin vrlo jednostavan - ona i njezin životni partner 'ne cjepidlače oko gluposti i najčešće nije bitno 'tko je u pravu' te se jedan prema drugome uvijek odnose s poštovanjem, čak i kada se oko nečega ne slažu'. Travis je uključen u brigu oko njihove kćeri i kućanstva koliko god mu posao to dopušta.