SUMNJA U PREPRODAJU DROGE

Slavna glumica u najvećem skandalu turskih sapunica

20.03.2014 u 09:50

Bionic
Reading

Policija je mjesecima prisluškivala i pratila glumicu Cansu Dere, a sada sumnjaju da je sudjelovala u tajnim akcijama narkodilera. Ako se to pokaže točnim, prijeti joj dugogodišnja zatvorska kazna

Zvijezda televizijskih serija 'Sila', 'Ezel' i 'Sulejman Veličanstveni', 33-godišnja glumica Cansu Dere već je nekoliko puta bila na ispitivanju u policijskoj postaji, a istražni sudac joj je navodno zabranio putovati izvan zemlje dok se slučaj ne završi, piše 24sata. Premda policija do sada nije sumnjala u nju, čini se kako je sve više dokaza protiv slavne turske glumice.

Policija sumnja da je Cansu od glumca i kolege Kenana Imirzalıoglua ilegalno kupovala tablete protiv anksioznosti i depresije, od kojih je oboljela zbog nesretnog ljubavnog života.

Istražitelji su počeli sumnjati u Cansu Dere nakon što je nekoliko puta u javnosti branila kolegu Kenana Imirzalıoglua, s kojim je glumila u seriji 'Ezel'. Kenana su uhitili u velikoj policijskoj raciji jer je drugim glumcima prodavao kokain, ecstasy, marihuanu i lijekove. Cansu Dere su povezali s njim jer su se svaki dan čuli telefonom. Razgovori su im bili kratki i u šiframa, a nalazili su se na tajnim lokacijama.