ZNA UŽIVATI

Slavlje života: Zrinka Cvitešić ne skida osmijeh s lica

03.03.2019 u 22:17

Bionic
Reading

Nakon što je osvojila zlatnu medalju za sortno ekstra djevičansko maslinovo ulje na međunarodnom skupu maslinara Mediterana 'Maslina i intrada 2019' u Splitu, naša proslavljena glumica počastila se putovanjem u jedan od najljepših gradova u Europi. Zrinka Cvitešić pokazala je gdje trenutno puni baterije za nove životne pothvate

'Svi putevi vode u Veneciju', kratki je opis uz fotografiju Zrinke Cvitešić na kojoj je očito da gušta. Pozira smijući se na proljetnom suncu u bajkovitom gradu. Nije poznato je li s njom njezin dečko Niko Kranjčar s kojim ljubav traje od 2014. godine. Rijetko ih se može vidjeti zajedno. Svoj privatni život odlučili su čuvati daleko od znatiželjnih pogleda.

Karlovčanka s londonskom adresom je prošle godine proslavila 20 godina karijere, a jubilej je 39-godišnja glumica zaokružila predstavom 'Mačka na vrućem limenom krovu' u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. Osim toga proglašena i za najbolju ulogu u predstavi 'Tko pjeva zlo ne misli'.

'Kad sam imala nekih 18 godina, od tadašnjeg dečka sam dobila na poklon kazetu na kojoj je Rade Šerbedžija govorio i pjevao poeziju. Od tog trenutka čini mi se da za mene više nije postojao izbor što ću raditi u životu', izjavila je ranije. I ove godine nastavila je s uspjesima što na poslovnom, što na privatnom planu. Sortno ekstra djevičansko maslinovo ulje iz njezina bračkog maslinika na međunarodnom skupu maslinara Mediterana 'Maslina i intrada 2019' u Splitu je nedavno osvojilo zlatnu medalju te povelju 'Cvit masline' za promicanje maslina i maslinovog ulja kroz kulturu.

  • +7
Zrinka Cvitešić Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld