UVIJEK DRUKČIJA

Svi su je gledali: Zrinka Cvitešić odvažnim stajlingom ukrala pozornost

23.11.2018 u 14:37

Bionic
Reading

Glumica Zrinka Cvitešić bila je među najzapaženijim uzvanicama na pretpremijeri nove regionalne HBO-ove serije 'Uspjeh'

Zgodna Karlovčanka koja je ostvarila respektabilnu karijeru i u inozemstvu očarala je u all black stajlingu koji je pravi mamac za poglede na crvenom tepihu.

Zrinka je ovim hrabrim outfitom pokazala besprijekornu figuru te otkrila ravni trbuh.

Crni sako ukrašen volanima u kombinaciji s crnim hlačama sve je zadivio, a stajling je začinila ženstvenom frizurom i dramatično našminkanim očima.

  • +33
Pretpremijera domaće serije 'Uspjeh' Izvor: Promo fotografije / Autor: HBO

Stilettice i mini torbica začinili su ovaj outfit koji je bio odličan odabir za 39-godišnju glumicu koja je osvojila srce nogometaša Nike Kranjčara.

Među poznatim uzvanicama koji su tom prilikom prošetali crvenim tepihom bili su: Marija Škaričić, Uliks Fehmiu, Iva Mihalić, Toni Gojanović, Tara Thaller, Goran Navojec, Ivana Roščić, Mislav Čavajda, Miran Kurspahić, Barbara Vicković, Zrinka Cvitešić, Ella Dvornik, Ida Prester, Gina Victoria Damjanić, Antonija Stupar Jurkin, Rita Rumora i mnogi drugi.

Serija će gledateljima biti dostupna od 6. siječnja 2019. godine putem HBO GO usluge i HBO kanala u zemljama regije: Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, te diljem Centralne Europe, Skandinavije i u Španjolskoj.

Scenarij šestodijelne serije 'Uspjeh' potpisuje Marjan Alčevski, jedan od pobjednika HBO Adria First Draft natječaja. Redatelj je oskarovac Danis Tanović koji je povodom premijere izjavio: 'Serija Uspjeh nova je stranica u mom profesionalnom životu i neizmjerno sam uživao snimajući je. Želio bih iskoristiti ovu priliku i zahvaliti sjajnoj ekipi i glumcima koji su radili na ovom projektu. Serija se temelji na njihovom upornom radu, neizmjernom talentu i predanosti'.