odškrinula je vrata

Svijetli zidovi i chic kamin: Izabel Kovačić pokazala djelić svog doma u Londonu

31.10.2022 u 15:23

Bionic
Reading

Mnogima znaju da uspješna poduzetnica, jedna od najljepših WAGsica i naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić žive na relaciji Zagreb-London otkako proslavljeni sportaš igra za engleski klub Chelsea. Sad je poznato i kako su uredili svoj londonski životni prostor

Izabel Kovačić s londonske adrese upravlja svojim modnim brendom Lunilou i plijeni pažnju zahvaljujući svojim besprijekornim modnim izdanjima. Sad je pak, odlučila pokazati djelić raskošno uređenog prostora i pokazala dnevni boravak. Lijepa poduzetnica inače nikad ne pokazuje privatnost svojeg doma.

Dnevnim boravkom jednog od najomiljenijih domaćih parova, dominiraju bijela boja i bež nijanse, a najviše je u fokusu tapecirana kutna garnitura te bijeli kameni, otvoreni kamin i lampa s potpisom njujorške dizajnerice Eny Lee Parker. Tu je i ogledalo zanimljivog, valovitog okvira s ugrađenim svjetlom koje je popularno među Instagram influencericama. Ultrafragola ogledalo je kreirao Ettore Sottsass Jr..

Inače, Izabel je svojedobno pokazala još neke prostorija stana Kovačićevih. Snimila je među ostalim i zanimljive detalje na raskošno ukrašenom stropu dok je pokazivala manikuru i prstenje te kupaonicu ukrašenu crnim mramorom.

  • +4
Izabel Kovačić Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX