PRESLATKI PRIZOR

Ana Jelušić ne krije ponos, njezina kćerkica stala je na skije

15.02.2020 u 11:04

Bionic
Reading

Naša bivša alpska skijašica već godinama ne uveseljava svojim sportskim uspjesima, ali zato istinski uživa u obiteljskoj idili. Sa suprugom Kanađaninom Travisom Blackom živi u Švicarskoj, a ljubav su okrunili kćerkicom Ninom koja uživa na snijegu poput mame

Preslatku djevojčicu već smo ranije vidjeli da voli snijeg, a i ovog puta je mami pokazala veliki osmijeh kad ju je fotografirala dok stoji s tatom na skijama. Ana Jelušić Black poručila je: 'Prije sam te voljela, a sad bih te mogla voljeti još više'.

'Voljeli bi Ninu staviti na skije možda na proljeće ako do tada bude stabilna na nogama, ali nigdje nam se ne žuri, imati će prilike skijati kada i ako bude htjela svake zime', izjavila je ranije za Story. Otkrila je da je njezin suprug Travis, marketinški menadžer u Međunarodnom olimpijskom odboru uključen u brigu oko kćeri i kućanstva koliko god mu posao to dozvoljava. Zadovoljna je novim izazovima koje joj je život donio nakon skijanja, a za svoju mezimicu nemaju nikakvih skijaških ambicija. Početkom siječnja proslavili su njezin prvi rođendan.

'Želimo da se jednog dana bavi sportom, bilo kojim sportom i u to ćemo je usmjeravati, ali nebitno je da li će to ostati hobi ili postati profesija', poručila je Ana koja danas radi kao konzultant u PR agenciji u Švicarskoj.