'50 cm čiste ljubavi'

Slavlje u domu HRT-ovca: Ivan Dorian Molnar otkrio da je dobio djevojčicu

18.05.2023 u 08:39

Bionic
Reading

Mladi voditelj, zaštitno lice sportskog programa HRT-a, Ivan Dorian Molnar se s dugogodišnjom djevojkom Anom Krolo oženio u srpnju 2020. godine u u njenom rodnom Splitu, a sad su postali roditelji

U emotivnoj objavi na društvenoj mreži novinar i voditelj Ivan Dorian Molnar je obznanio da je njegova supruga, također novinarka, na svijet donijela '50 cm i 3280 grama čiste ljubavi'. Poželio je dobrodošlicu njihovoj djevojčici koju su on i supruga Ana Krolo Molnar, također novinarka, nazvali Mare, kako navodi Slobodna Dalmacija.

'Bio sam na porodu i to je neopisivo iskustvo. Žene su junakinje, moja Ana, ali i sve divne osobe u zagrebačkom KBC-u Sestre Milosrdnice kojima se neizmjerno zahvaljujem. Proslavit ću kratko večeras s najbližim prijateljima, a onda kad mama i beba dođu kući bit će prilike i za veliku feštu', rekao je Ivan Dorian za Slobodnu Dalmaciju.

Novinar koji je karijeru započeo u najdugovječnijoj emisiji državne televizije ‘Dobro jutro, Hrvatska‘ gdje se prvo javljao kao reporter iz rodne Rijeke, dodao je da se djevojčica požurila jer da su je očekivali početkom lipnja. Inače, sa svojom Anom upoznao se nakon nogometne utakmice u njezinom rodnom Splitu.

  • +2
Ivan Dorian Molnar Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL