maja ciglenečki

Novo lice: Poznato tko će prezentirati glasove hrvatskog žirija

13.05.2023 u 14:21

Bionic
Reading

HRT-ova voditeljica Maja Ciglenečki ove godine će prezentirati glasove hrvatskog žirija u finalu Eurosonga, a poznato je i čiji je stajling odabrala

Sinoćnja generalna proba uoči finala Eurosonga ujedno je bila prilika i za posljednju vježbu TV voditelja koji će prezentirati glasove žirija iz svih 37 zemalja sudionica.

Tako smo mogli saznati i tko će ove godine pročitati glasove hrvatskog žirija, a riječ je o jednom novom licu u ovoj ulozi - Maji Ciglenečki.

Naime, nakon što je prethodne dvije godine ocjene čitao HRT-ov sportski novinar Ivan Dorian Molnar, večeras će prestižnu funkciju preuzeti njegova 34-godišnja kolegica.

  • +3
Maja Ciglenečki Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Maja Ciglenečki diplomirana je magistra engleskog i španjolskog jezika te je od 2019. godine postala jedno od najomiljenijih lica na malim ekranima, preuzevši ulogu voditeljice popularne jutarnje emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'.

'Jako me razveselio poziv urednika projekta Tomislava Štengla, drago mi je da su me uključili', ponosno je priznala lijepa voditeljica u razgovoru za 24 sata, priznavši kako će se za ovaj nastup pripremiti na klasičan način, uz tonsku i generalnu probu.

Otkrila je i kako nema tremu jer je sa svime upoznata, s obzirom na to da je par godina prezentirala bodove žirija na Dori, a otkriveno je i kako će nositi haljinu poznate dizajnerice Matije Vuice.

  • +9
Let 3 - odlazak u Bank Arenu na probu i nastup u finalu Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL