VJENČANJE U SPLITU

Poznati HRT-ov novinar i urednik oženio dugogodišnju djevojku

29.07.2019 u 20:03

Bionic
Reading

Nekadašnji reporter, danas urednik, novinar i voditelj na HRT-u, Ivan Dorian Molnar u rujnu prošle godine zaručio se za svoju voljenu djevojku Anu Krolo, koju je sada odveo pred oltar

Poznato tv lice, mladi novinar, urednik i voditelj Ivan Dorian Molnar proteklu je subotu slavio jedan od svojih najsretnijih dana u životu.

U Splitu je pred obitelji, prijateljima, kolegama i kumovima izrekao vjenčane zavjete svojoj djevojci Ani Krolo.

‘Pitao sam je, rekla je: ‘Ajde može. Nek ti bude. Ljubav sva.’ Buduća gospođa Molnar’, pohvalio se u rujnu prošle godine simpatični HRT-ovac svojim romantičnim zarukama, a onda se sve do proteklog vikenda bavio organizacijom glamuroznog vjenčanja održanog u Dalmaciji.

Iako inače vrlo stidljiv po pitanju intime u medijima, poznati Riječanin jednom je prilikom progovorio o svojoj lijepoj djevojci kazavši: ‘Imam pokraj sebe posebnu djevojku i zapravo jedino nju primjećujem. Mislim da će biti sretna kada ovo pročita’.

Inače, Ivan Dorian Molnar poznat je gledateljima svoje omiljene emisije iz djetinjstva 'Dobro jutro, Hrvatska', a znaju mu glas slušatelji Drugog programa Hrvatskog radija i HRT – Radio Sljemena. Ni ljubiteljima znanstvenih tema nije nepoznanica s obzirom na njegov voditeljski angažman u emisiji 'Znanstveni krugovi'.

Na pitanje kako zamišlja savršenu djevojku, prije nekoliko je godina izjavio je da ona ne postoji.

'Hm, mislim da ona ne postoji. Bit će to ona koja bude spremna dijeliti sve sa mnom, kao i ja s njom, gledati sa mnom unaprijed, teško da se može drukčije. No o tom potom', rekao je, a čini se, ipak pronašao onu pravu.