DALJE OD BUKE I GUŽVE

Slatke majčinske 'muke': Nevena Rendeli Vejzović nasmijala fanove simpatičnim objavama

09.10.2019 u 12:31

Bionic
Reading

Mnogi su produženi vikend iskoristili za mini godišnji odmor. Dobar dio poznatih je otputovalo van grada, a među njima je bila i obitelj voditeljice i urednice Nevene Rendeli Vejzović. Ona je sa svojim najmilijima uživala u Sloveniji a fotografijama popraćenim duhovitim tekstovima na društvenim mrežama pokazala je kako je to izgledalo

Premda se prije tri godine nije nadala ovakvom scenariju, Nevena Rendeli Vejzović danas je majka triju djevojčica. Njezin život iz temelja se promijenio, a centar svijeta postale su - one. HRT-ova voditeljica i urednica, 38-godišnja Nevena Rendeli Vejzović opet je podijelila je novu 'epizodu' sa svojim mezimicama, ovog puta iz Ljubljane gdje su boravili proteklog vikenda. Osim razgledanja znamenitosti, obavili su i šoping, a Nevena je simpatičnim objavama nasmijala svoje pratitelje.

'Ovo ću stavit ovdje samo kao podsjetnik za muža kad me sljedeći put odvede s troje djece u šoping jer mu trebaju baš te tenisice iz dućana u podrumu na kraju grada', napisala je.

'Instagram vs. reality. Još sam pod dojmom jednodnevnog izleta s dvije toddlerice i jednom bebom poznatijeg kao samoubojstvo za roditelje. Ljubljana je lijepa', poručila je u još jednoj svojoj objavi.

Godinama prije trudnoće s blizankama Nevena nije mogla zatrudnjeti, a imala je i jednu izvanmaterničnu trudnoću. Lea i Mare začete su pomoću medicinski potpomognute oplodnje, a da će joj se devet mjeseci nakon porođaja dogoditi još jedna trudnoća nije mogla ni sanjati.

  • +5
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL