PONOSNA NA SVOJ IZGLED

Nevena Rendeli pokazala se u kupaćem kostimu nakon tri trudnoće i oduševila obožavatelje

31.07.2019 u 23:24

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović zadnjih nekoliko tjedana provodi na Jadranu sa svoje tri kćerkice koje su u prvom planu. U gustom rasporedu s tri bebice, Nevena je ipak pronašla malo vremena za sebe

'Dosta o mojoj djeci, ajmo malo o meni’, poručila je Nevena Rendeli Vejzović ispod svoje posljednje objave na društvenim mrežama koja je oduševila njezine pratitelje i velike obožavatelje.

Nakon niza fotografija i prizora u kojima svoje tri djevojčice ne ispušta iz ruke, vidjeti Nevenu samu na plaži u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu pravo je osvježenje, a osim toga do izražaja je došla i njezina linija koju je naporno nakon treće trudnoće dovodila u red. Redovito je trčala, odlazila na posebno osmišljene treninge te pazila na prehranu, koliko joj je to dojenje njezine treće kćerkice Vite dozvoljavalo.

Rezultati su i više nego vidljivi, a primijetili su to i Nevenini pratitelji koji su joj u komentarima ostavljali samo riječi pohvale. ‘Ajmo, za početak izgledaš odlično i za kraj izgledaš odlično-odlično’, poručila je dizajnerica Matija Vujica.

‘Lijepo tijelo imaš’, ‘A ženo, svaka čast na liniji! Moja prva i jedina kćer navršava 9 mj, pa si još nisam nekako ona ja i nigdje ugurati vježbanje’, glasili su još neki od komentara.

Nevena Rendeli Vejzović na predstavljanju prirodne linije za njegu kose Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo