VRHUNSKO OPUŠTANJE

Vikend uz dobru komediju je najbolji vikend

15.01.2023 u 20:37

Bionic
Reading

Priuštite si ovaj vikend nezaboravnu zabavu samo uz Pickbox NOW – ovdje je neodoljiva lista komedija koje će vas nasmijati do suza

Kad napokon dođe vikend samo je jedna stvar najvažnija – vrhunsko opuštanje! Ako vam se ne izlazi van, pogotovo za vrijeme zimskih mjeseci, zavirite na popis filmova koji će vas zabaviti na nekoliko sati.

Sve komedije dostupne su na Pickbox NOW streaming servisu zajedno s preostalom ponudom neodoljivih filmova.

Hotel Splendide (Hotel Splendide)

Hotel Splendide nalazi se na osamljenom i hladnom otoku, a jedina veza s kopnom je trajekt koji vozi jednom mjesečno. Hotel, njegove toplice i restoran polako propadaju i ne naziru se šanse za napredak. Situacija će se drastično promijeniti dolaskom talentirane chefice. Kath (Toni Collette) želi promijeniti zastarjeli jelovnik, što se nikako ne sviđa voditelju Ronaldu (Daniel Craig), njezinom nekadašnjem ljubavniku.

Hrpa amatera (A Bunch of Amateurs)

Jefferson Steele (Burt Reynolds) živi na staroj glumačkoj slavi. Trenutno je nezaposlen, tašt i nesiguran u svoje sposobnosti. Jednog mu dana njegov agent javlja da je dobio ulogu kralja Leara u engleskom teatru. Stiže u Veliku Britaniju, ali tamo ga očekuje pravi šok – njegov agent zaboravio je napomenuti da glumi u malom mjesnom kazalištu s amaterskim glumcima. Uslijedit će mnogi sukobi i komplikacije, ali cijelo iskustvo transformirat će Steelea. Otkrit će da se u njemu krije nepresušni izvor glumačkog zanata te da može postati boljom osobom.

Lova do krova (Funny Money)

Sredovječni direktor Henry Perkins (Chevy Chase) i njegova žena Carol (Penelope Ann Miller) proživljavaju bračnu krizu. Još veći kaos nastupi kad Henry slučajno uzme tuđu aktovku na trajektu i u njoj otkrije pet milijuna dolara. Uslijedit će urnebesna zbrka sa ženom, prijateljima, korumpiranim policajcem i ruskom mafijom.

Sve filmove gledajte odmah na Pickbox NOW!