dulje vrijeme je nema u javnosti

Sjećate se Bebi Dol? Srpski mediji javljaju da je viđena kako jede u pučkoj kuhinji

02.06.2023 u 18:50

Bionic
Reading

Pjevačica Dragana Šarić, poznatija kako Bebi Dol osamdedestih i devedesetih godina je žarila i palila, ljubila Massima, predstavljala Jugoslaviju na Euroviziji 1991. no već dulje vrijeme potpuno je zapostavila karijeru

Mnogi su se pitali što sad radi jedna od najvećih zvijezda bivše države no Bebi Do čini se, prolazi kroz teške trenutke zbog narušenog zdravstvenog stanja roditelja. Prema riječima očevidaca, hrani se u pučkoj kuhinji u Beogradu te je u lošoj financijskoj situaciji, donose srpski mediji.

Njezini prijatelji pak tvrde da već tri-četiri godine piše knjigu, modno-glazbenog sadržaj te da se nije oprostila od muzike, jer ima nekoliko novih pjesama, koje je snimila prije korone no koje je stopirala zbog mamine i očeve bolesti i zbog tetkine smrti.

Inače, sudionica nekoliko reality formata poput 'Farme' i 'Zadruge' i njezin suprug ostali su na ulici kada ih je bivši stanodavac 2018. godine izbacio zbog neplaćanja stanarine te su bili primorani živjeti kod njezine majke, koja se u međuvremenu teško razboljela. Podsjetimo, Bebi Dol je bila je posljednja predstavnica Jugoslavije na Eurosongu 1991. s pjesmom 'Brazil' koja je unatoč lošem plasmanu postala hit. Od 2014. godine je u braku sa Aleksom Todorovićem.

  • +3
Bebi Dol Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL