zatečena njegovom smrću

Bebi Dol bila je Massimova djevojka tijekom osamdesetih: 'Pamtit ću ga po dobrom'

24.12.2022 u 14:09

Bionic
Reading

Cijela Hrvatska i regija su okovane tugom nakon što se doznalo da da je izvrsni muzičar i pjevač Massimo Savić izgubio bitku za život. Njegove brojne kolege i suradnici opraštaju se od njega na društvenim mrežama otkrivajući neke uspomene, zajedničke trenutke i Massimove osobine koje su rado isticali. A progovorila je i beogradska pjevačica koja je s njim nekad bila u vezi

Povodom smrti našeg pjevača Massima Savića oglasila se i beogradska pjevačica Dragana Šarić poznatija kao Bebi Dol koja je s njim bila u vezi u vrijeme 'novog vala'. 'Zatekli ste me s ovom viješću. Massimo je bio veliki čovjek i umjetnik. Pamtit ću ga samo po dobrom. Nisam znala da je bolovao. Tužna sam. Saučešće obitelji', izjavila je za Kurir.

Svojedobno je pjevačica progovorila o njihovoj vezi. 'Taman sam se vratila iz Egipta i bila sam u nekom avionu kada su mi prišli ljudi da upoznam Massima Savića. On je bi pristojan, sjećam se tada je imao veliki hit. Odmjerila sam ga, ali, da se niko ne uvrijedi, pomislila sam da je gay. Bio je uporan i jednom me je na aerodromu dočekao sa cvijećem. Tada je počelo sve', otkrila je. Zajedno su snimili duet 'Sija sunce, trava miriše'.

Izvor: Društvene mreže

Također je ranije ispričala i zašto su ona i legendarni glazbenik, prekinuli. 'Nismo se mogli dogovoriti gdje ćemo biti u Istri, Zagrebu ili Beogradu. Oboje su bili na vrhuncu slave, neobični i zanimljivi. Massimo je u jednom od svojih medijskih istupa komentirao kako ih je rat razdvojio.

'To je bilo jedno vrlo veselo društvo, od otprilike desetak ljudi. I bili smo ludi kao puška, svih deset. Uvek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja, ili Bebi, ili neko treći. Živeli smo na vrlo visokoj nozi sve do rata. Živeli smo intenzivno, lepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to', rekao je jednom prilikom za magazin Grazia.

emotivna večer

[FOTO] Jura Stublić utučen zbog Massima, na koncertu mu uputio dirljive riječi: 'Imao sam prijatelja, možda najvećeg u životu. Otišao je s ove planete, s koje ću i ja ubrzo otići...

Pogledaj galeriju

Bebi Dol se kasnije udala za Aleksu Todorovića, dok se Massimo oženio Enom Kondić i sa njom dobio kćer Mirnu, koje su se sada oprostile od njega emotivnim rečima.

  • +5
Massimo Savić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX