na rubu egzistencije

Jedna od najpoznatijih pjevačica bivše Jugoslavije izbačena iz stana

23.11.2017 u 11:42

Bionic
Reading

Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, u osamdesetima je bila među popularnijim izvođačicama u Jugoslaviji. Pjevala je kao predstavnica Jugoslavije na Euroviziji, snimila duet s Massimom, nastupala s bendom, a danas izgleda da jedva spaja kraj s krajem. Nedavno je, pišu srpski mediji, izbačena iz stana jer nije plaćala najamninu

'Sve oronulo i raspada se', tako srpski mediji opisuju stan u kojemu je živjela beogradska zvijezda osamdesetih, Bebi Dol. Pjevačicu je iz trošnoga stančića u beogradskom kvartu Dorćol nedavno izbacio stanodavac, nakon što nekoliko mjeseci nije platila stanarinu, prenosi Blic.

'Nemojte me pitati za nju, molim vas. Naravno da je znam. Izdavao sam joj stan. Nisam imao lijepo iskustvo s njom. Nije mi plaćala stanarinu mjesecima, imao sam velikih problema. Na kraju sam ju morao izbaciti iz stana. Ona je prevarant. Neću govoriti o njoj', rekao je vlasnik stana. Većina susjeda u kvartu ne viđa njezinog supruga Aleksa Todorovića, s kojim je u braku dvije i pol godine. Tvrde da živi s majkom, dok je on u prolazu.

Bebi Dol Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Dragana Šarić poznatija kao Bebi Dol u osamdesetima je bila među popularnijim izvođačicama u Jugoslaviji. Što se dogodilo da je došla do ruba egzistencije, samo ona zna. 'Nemam novca ni za kruh, jedva preživljavam otkako sam se vratila iz Amerike', izjavila je ranije. U travnju je promijenila ime u Dragana Todorović.

'Jednostavno, odlučila sam da se više ne zovem Dragana Šarić jer mi je to dosadilo, ali i zbog toga što želim započeti novi život. Dana je moje crkveno ime, a Todorović sam uzela od supruga. Sviđa mi se kako mi stoji i voljela bih da me ljudi ubuduće zovu tako', izjavila je ranije.

Svakoga tjedna nastupa u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' i ni po čemu Bebi ne odaje da je zapala u tešku financijsku krizu.