JEDVA SPAJA KRAJ S KRAJEM

Opet je u krizi: Bebi Dol pobjegla iz unajmljenog stana, a iza sebe je ostavila dugove

06.11.2019 u 12:49

Bionic
Reading

Nekada velika glazbena zvijezda bivše države već dulje vrijeme ima financijskih problema. Premda povremeno nastupa to joj očito ne pomaže da se izvuče iz toga. Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol navodno je preko noći nestala jer joj je bilo neugodno vlasniku stana priznati da nema za stanarinu i režije i to nakon što ga je nekoliko mjeseci zavlačila

Bebi Dol je, pišu srpski mediji, pobegla je iz stana na Vračaru u kojem je boravila zato što nije četiri mjeseca podmirivala dugovanja koja je imala prema vlasniku stana.

'Nije mu platila četiri mjeseca stanarinu, a on ju je samo jednom nazvao i pitao što se događa. Rekla mu je da očekuje uskoro neku uplatu i zamolila ga da se strpi mjesec - mjesec i pol dana pa će mu tada dati sve što duguje. Prošao je i taj rok, a ona se više nije javljala. Čovjek ju je pokušavao dobiti na telefon, ali Bebi je isključila mobitel. Kad je došao u stan, zatekao je sve prazno, a preko prijatelja ju je ipak uspio kontaktirati. Ona je počela plakati i ispričavati mu se te mu je obećala da će mu prvom prilikom sve platiti', rekao je izvor za Kurir.

Pjevačica je navodno ostala dužna 8500 kn, no vlasnik je neće prijaviti ni tužiti jer vjeruje da će mu platiti sve ono što mu duguje. Već dugo ima financijskih problema tako je prije godinu i pol dana imala istu situaciju, no tada nije sama otišla već ju je vlasnik izbacio iz stana nakon čega je Bebi ušla u reality show.

U 80-ima imala hitove poput 'Rudi', 'Mustafa' te s Massimom (s kojim je bila u vezi) duet 'Sunce sja, trava miriše'. Pjevačica je 1991. bila i posljednja predstavnica Jugoslavije na Eurosongu.