novi početak

Sjećate li je se? Prije 15 godina žarila je i palila glazbenom scenom

02.09.2017 u 19:42

Bionic
Reading

Nakon dugogodišnjeg izbivanja s glazbene scene, nekadašnja pop senzacija, kanadska zvijezda Avril Lavigne objavila je da se vraća svojoj najvećoj ljubavi – glazbi i da bi uskoro svjetlo dana trebao ugledati novi album, prvi nakon 2013.

Kanadska pjevačica, koja je glazbene top liste 2002. pokorila hitovima 'Sk8er Boi' i 'Complicated', objavila je na društvenim mrežama da radi na novom albumu i zahvalila se pri tom obožavateljima na podršci koju su joj pružali dok se proteklih godina borila  s Lajmskom bolesti (borelioza). To je infektivna bolest uzrokovana bakterijom Borrelia burgdorferi koju prenose zaraženi krpelji, a uzrokuje kronično oštećenja organa.

'Želim se zahvaliti svojim obožavateljima na strpljenju dok završavam novi album. Bio je to dug oporavak i samo želim biti sigurna da radim na nečem što će biti najbolje. Zaslužujete najbolje od mene, a to ću vam i pružiti. Jedva čekam da podijelim s vama nove pjesme, a vjerujte čut ćete ih jako brzo, voli vas, Avril', napisala je pjevačica na društvenim mrežama.

  • +10
Avril Lavigne Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pjevačici je prije tri godine dijagnosticirana lajmska bolest, a prve simptome počela je osjećati godinu dana ranije tijekom turneje. Nakon toga se odlučila povući sa scene kako bi se oporavila. Za vrijeme tog teškog perioda, osim zdravstvenih problema proživljavala je i dramu na ljubavnom planu, da bi se 2015. razvela se do svog drugog supruga,  frontmana Nickelbacka Chada Kroegera. 

Avril Lavigne - Complicated Autor: Youtube

No stvari su konačno ove godine krenule nabolje, pjevačica se oporavila i počela raditi na novom albumu, a pronašla je i novu ljubav. Trenutačno je u vezi s glazbenim producentom  J.R. Rotemom

Avril Lavigne - Sk8er Boi Autor: Youtube