OBJAVILA NA INSTAGRAMU

Avril Lavigne rastaje se nakon dvije godine braka

03.09.2015 u 16:25

Bionic
Reading

Pjevačica Avril Lavigne i frontmen rock benda Nickelback Chad Kroeger rastaju se nakon dvije godine braka, a informaciju o krahu ljubavi objavila je sama pjevačica na svom profilu na Instagramu

'Teška srca javljam vam da se Chad i ja rastajemo. Kroz brak i glazbu, zajedno smo stvorili toliko nezaboravnih trenutaka. Zauvijek ćemo ostati najbolji prijatelji i uvijek brinuti jedno za drugo. Našim obiteljima, prijateljima i fanovima zahvaljujemo zbog podrške', napisala je Avril Lavigne na svom profilu na Instagramu.

Kanadska pjevačica i 40-godišnji Chad Kroeger vjenčali su se u srpnju 2013. okruženi najbližim članovima obitelji i prijateljima. Pjevačica je u trenutno teškom životnom razdoblju jer je bila teško bolesna. Lajmska bolest, bakterijska infekcija koju je dobila od krpelja, prikovala ju je prikovala za krevet pet mjeseci. U tim trenucima upravo joj je Chad bio velika podrška, na čemu mu je pjevačica jako zahvalna.

Bio je ovo drugi brak 30-godišnje pjevačice, a prvi put razvela se od rokera iz grupe Sum 41 Derycka Whibleyja. Nakon borbe s alkoholizmom Deryck se prošlog vikenda oženio Arianom Cooper.

Poslije drugog razvoda pjevačica se okreće svojoj pjevačkoj karijeri želeći je obnoviti.



Prvi suprug pjevačice bio je član grupe Sum 41 Deryck Whibley